Over ons

Hoi wij zijn Chavéz Peters en Bart Boting, De oprichters van de PB Group. Energieke ondernemers met een frisse drive om Recruitment meer persoonlijkheid en betrokken te maken.

Bart Boting

Hoi, mijn naam is Bart, Co-founder van de PB Group. Na het afronden van mijn Master aan de TU Delft ben ik mijn professionele carrière begonnen in de maak industrie. Ik heb verschillende management/leidinggevende rollen bekleed bij bedrijven als Tata Steel en HEINEKEN. Al sinds jaar en dag ben ik bezig met verbinden. Zowel als leidinggevende, als Recruiter. Het ontmoeten van nieuwe mensen, het verbinden van mensen, het onderzoeken van hun drijfveren en natuurlijk het resultaatgerichte karakter (matchmaking) vind ik geweldig!

Chávez Peters

Hey, mijn naam is Chavez, Co-Founder van PB Groep. Direct na mijn studie Commerciële Economie ben ik de wereld van recruitment ingedoken, bij een grote corporate heb ik mijn eerste meters mogen maken maar als snel kwam de ondernemersgeest naar boven. Als ondernemer in de recruitment heb ik inmiddels tientallen bedrijven aan nieuw personeel mogen helpen. 

Met 4 jaar recruitment ervaring op zak weet ik met een scherpe blik en kennis van de markt vol enthousiasme dagelijks de juiste match te maken tussen klant en kandidaat. De menselijke factor van ons vak is voor mij het belangrijkst, ik wil de mens echt leren en samen tot een volgende stap in je carrière komen of een nieuwe werknemer.

Benieuwd of wij je kunnen helpen?

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.