Professionals

Bij ons draait alles om jou als professional; wat kan je, wat wil je leren en wat vindt je belangrijk?

Op een persoonlijke wijze komen we er samen achter wie jij écht bent en wat wilt in je carrière. Alleen op deze wijze kunnen we de juiste match maken met onze klanten.

Hoe ziet het process uit er?

Telefonische intake

In een eerste telefonische intake onderzoeken we niet alleen je drijfveren, talenten en wensen voor je volgende stap, maar ook op persoonlijk vlak willen we je écht leren kennen. We eindigen het gesprek met het voorleggen van gepaste opties en het bespreken van de vervolgstappen.

Voorstellen bij onze klant

Na de telefonische intake stellen wij je voor bij de klant aan de hand van je CV en een opgemaakte profielschets. We kennen onze klanten goed, daarom is de kans groot dat we binnen 24 uur een eerste officiële sollicitatieronde kunnen plannen.

Begeleiding sollicitatieprocedure

Uiteraard blijven wij je ondersteunen en begeleiden tijdens de gehele sollicitatieprocedure. Voorbereiding voor de gesprekken, vragen aan de klant of salarisonderhandelingen? Wij regelen het voor je en ontzorgen je gedurende het gehele proces. Jij staat centraal, samen komen we tot een mooie stap vooruit in je carrière.

Wat anderen zeggen

“Chavez communiceert open en vriendelijk, en komt snel terzake zonder de poespas. Chavez houdt het proces nauwlettend in de gaten en komt zijn afspraken na. Al om al; dik tevreden over de gang van zaken en het eindresultaat!”

Tim Milder - Consultant - Hands On ICT

“My experience with Chavez has been wonderful. He accompanied me throughout the selection process, constantly supporting me. Thanks to him I have a job opportunity that I am very excited about.

Looking for a job in a country that is not yours is always a complicated process, but with the help of Chavez, the process was very pleasant and easy to carry on”

Miguel Herrera - Senior Java - Ripe NCC

Benieuwd of wij je kunnen helpen?

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.