Referenties

‘’In onze samenwerking zit Bart altijd kort op de bal en heeft hij begrip voor wat wij als organisatie zoeken. De kandidaten die hij voorstelt zijn geregeld “out of the box”, maar passen wel goed bij ons als organisatie. Daarin laat Bart echt zijn toegevoegde waarde zien als recruiter. Heel blij met deze samenwerking en het resultaat tot nu toe!’’

HR Business Partner PepsiCo

‘’Bart begrijpt welke mensen wij zoeken en wie er passen bij de bedrijfscultuur van Croda. Verder reageert hij snel en is aanstekelijk enthousiast. Je kan echt merken dat hij lol heeft in wat hij doet. Dat maakt het voor mij en mijn team heel leuk om met hem samen te werken!’’

HR Manager Croda Nederland

“Chavez heeft mij begeleid in het proces naar mijn nieuwe uitdaging. Hij is een echte professional, communiceert helder en houdt zich aan de afspraken. Een verademing tov andere recruiters waar ik in het verleden mee hebt gewerkt!”

Lars van Kampen - Senior Accountmanager - Guidion

“My experience with Chavez has been wonderful. He accompanied me throughout the selection process, constantly supporting me. Thanks to him I have a job opportunity that I am very excited about.

Looking for a job in a country that is not yours is always a complicated process, but with the help of Chavez, the process was very pleasant and easy to carry on.”

Miguel Herrera - Senior Java - Ripe NCC

“Chavez communiceert open en vriendelijk, en komt snel terzake zonder de poespas. Chavez houdt het proces nauwlettend in de gaten en komt zijn afspraken na. Al om al; dik tevreden over de gang van zaken en het eindresultaat!”

Tim Milder - Consultant - Hands On ICT

“Ik vond het erg fijn samenwerken omdat jij ook erg no-nonsense was ingesteld. Door alle poespas te negeren konden we snel ter zake komen, voor mij werkte dat erg goed. Ook bedankt voor alle zaken die ik tijdens het proces bij je heb neergelegd en toen meteen door je werden opgepakt. Bedankt voor alle begeleiding!”

Max Jonkman - BI Consultant - Qbuzz

Benieuwd of wij je kunnen helpen?

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.